2CV Rode Kruis Rally 2010 Assen en TT circuit Assen

Op 11 september 2010 vond er een 2CV rode kruis rally plaats rondom Assen, met als eindpunt het TT circuit. Niet om te racen, maar om gezellig een rustige tocht te rijden, een rally voor een goed doel!

Uiteindelijk is 7500 euro opgehaald voor de Drentse vakantie week. Om het mogelijk te maken om oudere gehandicapte mensen met hun partners ook vakantie te kunnen laten vieren.

Omdat ik vind dat dit een erg goed doel is en we erg hebben genoten van de dag, heb ik besloten dat ik foto’s die ik gemaakt heb op mijn normale manier aanbiedt. De opbrengsten van foto’s gaan niet naar mijn eigen bankrekening, maar gaan volledig te goede aan de Drentse vakantie week. Ik ga dan ook geen foto’s weg geven, u zult ze moeten bestellen!

https://www.oypo.nl/BA44368F1810681E

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 comments

 1. Flyingduckman
  13 september 2010 at 18:40 — Beantwoorden

  super dat jullie besteld hebben, het gaat zeker naar het goede doel. Hopelijk zijn er nog meer mensen die ook foto’s willen bestellen! Dus zegt het voort!

 2. Paulien en Rogier
  12 september 2010 at 19:29 — Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s van een geweldige dag ! we hebben al foto’s besteld, fijn dat de opbrengsten hiervan ook nog naar de vakantie week gaan, klasse!

  Groet!

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr