ABC Rally 2012

Nog nooit eerder was ik bij de ABC Rally geweest. Organisator Joep Wanders had mij al meerdere keren uitgenodigd, maar er kwam steeds weer wat tussen. Nu was het eindelijk zover om van de ABC Rally een fotoverslag te maken.

De voorspellingen waren voor de eerste helft van de dag somber. Het zou gaan regenen. Een beetje regen is natuurlijk helemaal niet erg, maar het was echt heel erg nat. Dat maakte het foto’s maken wel lastig. De omstandigheden zijn donker, hou de camera maar eens droog. En zelf droog blijven is ook wel prettig natuurlijk. In de middag scheen gelukkig de zon en brak er een schitterende hemel aan. De foto’s zeggen genoeg.

Vanaf Nieuw Amsterdam bij Emmen ging het door Drenthe, langs Bourtange naar Fraeylemaborg boven Hogerzand Sappermeer, om vervolgens weer via Emmen naar Nieuw Amsterdam te gaan.

Per 2CV volgden we de deelnemers en maakten de volgende foto’s.

Meer foto’s kunt u hier vinden https://www.flickr.com/photos/bloemendal-fotografie/sets/72157631706278277/

U kunt ook foto’s nabestellen. De foto’s zijn zoveel mogelijk gesorteerd op startnummer. Mocht het startnummer niet bekend geweest zijn, dan is het op kenteken geselecteerd. Vergeet vooral ook niet andere deelnemers te bekijken.

Foto’s kunt u hier nabestellen https://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=4641C0E22B0338D1

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr