Alzheimer Rally 2016

Iets om niet te vergeten, de Alzheimer rally. We kunnen grapjes maken en dat doen we natuurlijk ook, maar de realiteit is wel dat het een hele erge ziekte is.
Kun jij je voorstellen dat je niet meer weet waar je bent, wie je familie is, of misschien zelfs wie jij zelf bent?

Ik heb Alzheimer van dichtbij meegemaakt bij familie en ik denk iedereen wel. Daarom ben ik altijd graag aanwezig bij deze rally om vast te leggen wat er gebeurt. Bovendien kom je soms auto’s tegen om nooit te vergeten. Want ik hoop dat deze monsterbijdrage van 69.000 euro weer helpt om deze ziekte te lijf te gaan, zodat ik hopelijk hier mee nooit te maken zal krijgen.

Een flink aantal foto’s zijn hier te vinden.Foto’s op flickr

Foto’s nabestellen kan ook, en dat kan via deze link
Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr