Bremen Classic Motorshow 2013

Zo hadden we plots thuis wat kaarten liggen voor de Bremen Classic Motorshow. Ik had er van gehoord, maar was er nog nooit geweest. Wat kun je dan verwachten?

Het blijkt een leuke beurs te zijn, erg druk en vooral erg Duits. Niet alleen in het aanbod van auto’s, maar ook de mensen zijn typisch Duits. Erg leuk om eens in een ander gebied te zijn waar je niet vaak komt.

Wat kun je verwachten? Vooral erg veel onderdelen. Veel specialisten op een bepaald merk, maar ook erg veel automobilia, zoals schaalmodellen, horloges, oud speelgoed, logo’s en natuurlijk ook de kleding. Daarnaast ook wat hele typische dingen als speldjes en stikkers, daar zijn de Duitsers dol op.

Bremen ligt op 2 uur rijden van onze thuisbasis Enschede. Dit is een makkelijke route en goed te doen. Wil je eens wat anders zien, ga dan volgend jaar naar deze beurs. Het is een vergrote versie van Rosmalen zoals hij ook dit weekend te bezoeken was.

Meer foto’s zijn hier te vinden┬áhttps://www.flickr.com/photos/bloemendal-fotografie/sets/72157632681584298/with/8441084655/

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr