Classic Gelderlandrit 2013

Classic Gelderlandrit 2013

Deze 17e editie van de Classic Gelderlandrit betekende stof, stof en dan nog eens stof. 150 auto’s stonden aan de start, in drie klasses werd gestart. In sport, toer en vintage. Vintage is verreweg het leukst om te zien, want dit zijn oude auto’s vaak van voor de tweede wereldoorlog. Dit zijn indrukwekkende auto’s om te zien en horen rijden, ze lijken soms bijna buitenaards in vergelijking met de sportautotjes uit de sport en toerklasse.

Zoals gezegd, deze editie was stoffig. Door een droge periode waren zandpaden verandert in stof paden. Zelfs stapvoets rijden leverde nog veel stofontwikkeling op. Dat leverde voor de organisatoren een drukke periode op. Bewoners klaagden soms dat er teveel stof gegenereerd werd. Ondanks dat de organisatie met klem vroeg rustig aan te rijden hebben ze helaas toch een paar keer een stukje etappe moeten neutraliseren.

Ondanks dit hebben vele mensen genoten van al die mooie auto’s die er rond reden. En eerlijk is eerlijk, het leverde ook erg mooie foto’s op in het stof!

Wilt u meer foto’s bekijken? Kijk dan op facebook bij https://www.facebook.com/BloemendalFotografie

Wilt u foto’s bestellen, dan kunt u hier kijken. https://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=9EDE301315F31066

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr