Go Rally 2012

Op 16 mei 2012 vond de vierde editie plaats van de Go Rally. Dit is een evenement georganiseerd door Classic Events https://www.classicevents.nl/ met als doel om Gelderse Ondernemers met elkaar in contact te brengen. Bloemedal-Fotografie is geen Gelders bedrijf, maar toch werden we uitgenodigd door de organisatie om mee te doen met deze leuke Rally.

Het was een mooie gelegenheid om de net opgebouwde en APK gekeurde 2CV te testen. Dus vormden we team 35, met als bestuurder, Niko Bloemendal en hovenier Maarten van Tongeren  als navigator, eigenaar van;  van Tongeren Tuinen https://www.vantongerentuinen.nl/

Niet lang na de start verscheen er een zwarte schaduw met een zilveren dakje achter ons. Daarin zat een dames team die meededen namens het magazine https://www.gelderseklasse.nl/. Helaas was navigeren voor hun wat lastiger dan ze verwacht hadden en zo bleven de spiegels van de 2CV gevuld met een Mini Coupe Cooper S, wat uiteindelijk voor de dames een derde plaats opleverde bij de nieuwe auto’s. En wij? Daar zullen we helaas nog op moeten wachten, de top drie was in ieder geval te hoog gegrepen.

Wie weet staan we volgend jaar weer aan de start, maar voor nu de foto’s van dit evenement.

Meer foto’s kunt u hier vinden https://www.flickr.com/photos/bloemendal-fotografie/sets/72157629768495302/

En hier kunt u foto’s bestellen https://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=4158C5D19AE06701

 

 

https://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=4158C5D19AE06701

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr