Good Cause Rally 2013

Good Cause Rally 2013

Soms zijn er van die evenementen die je altijd bij zullen blijven. Een van dit soort evenementen is de Good Cause Rally.

Een goede doelen evenement zoals er waarschijnlijk wel veel meer zullen zijn. Maar nu komt de realiteit van het dagelijks leven van sommige mensen heel dicht bij. Dit is een besloten evenement wat elk jaar weer plaats vind op het vliegveld Twente nabij Enschede. Ernstig zieke kinderen, hun broers, zussen, ouders en begeleiders krijgen een dag vol plezier aangeboden. Deze kinderen zijn zo ernstig ziek dat ze leven van dag tot dag. Het is soms niet duidelijk wat hun levensverwachting is. Ze moeten leven met zeer ernstige ziektes waardoor hun doen en laten enorm beperkt wordt. Het hele gezin staat onder druk, want alles staat uiteraard in het teken van dit kind.

Om alle dagelijkse zorgen te vergeten voor in ieder geval een paar uur of een dag is dit evenement in het leven geroepen.

Bedrijven, stichtingen, clubs en particulieren zetten zich allemaal in. Niet alleen kunnen de kinderen genieten van de vele demo’s die er gegeven worden met oude race auto’s, pre war cars, drifters, een Monster Truck of de luchtmacht, maar ze worden vooral rondgereden in de meeste exclusieve auto’s die er bestaan. Ferrari’s, Lamborghini’s, Tesla’s, Porsche’s en zelfs een heus prototype van een nieuw te bouwen sportauto van een nieuw sportwagenmerk Vencer was aanwezig.

Als ze dan na uren van de ene supersport auto in de andere zijn gekropen is daar een uitgebreide lunch, met concert van Thomas Berge! En als de laatste demo’s voorbij zijn mogen ze ook nog eens met de vliegclub Twente mee de lucht in!

Zo’n dag is erg bijzonder omdat je ziet dat de kinderen en ouders genieten. De zorgen zijn even verdwenen, iedereen geniet en ja dan ook de pers, zoals ik.

Kortom een gedenkwaardig evenement en volgend jaar zijn we er weer bij!

Voor deelnemers of kinderen die foto’s van zichzelf zien en deze graag willen hebben, neem even contact met mij op dan kun je ze digitaal ontvangen.

Alle foto’s van deze dag zijn hier te vinden. En natuurlijk halen we er een paar mooie uit voor hier op de website.

https://www.flickr.com/photos/bloemendal-fotografie/sets/72157634532129196/

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr