Een passie voor fotografie en auto’s

Bloemendal Fotografie heeft een passie voor fotograferen én auto’s. Van een mooie klassieker tot aan auto-evenementen. Fotograaf Niko Bloemendal maakt graag foto’s van auto’s en andere voertuigen, zoals klassiekers van liefhebbers, autobeurzen, puzzelritten, autoclubs, Solex-fietsen en andere sportevenementen.

Wilt u ook graag eens een mooie foto van uw auto of evenement? Ik wil u graag van dienst zijn. De perfecte foto is moeilijk te maken, maar met al jaren ervaring met het fotograferen van auto’s kan ik u in ieder geval een aantal schitterende afbeeldingen geven.

Bloemendal Fotografie - auto's en evenementen

De aandacht bij mijn foto’s gaan natuurlijk uit naar het totaalgezicht van uw auto. Niet op zomaar een parkeerplaats, maar op een uitgezochte locatie waarbij uw auto tot zijn recht komt. Ook zal de aandacht uit gaan naar speciale details die op uw auto zitten. Een vorm van een achterlicht, een logo, of iets wat u zelf graag wilt.

De foto’s zullen aangeleverd worden op een CD, eventueel kunt u ook meteen vergrotingen bestellen, of zelfs een schilderij. De prijzen kunt u vinden onder het kopje prijzen.

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr