Prijslijst

Hieronder vindt u een lijst van mogelijkheden en tarieven die hierbij horen. Heeft u nog meer vragen, dan kunt u altijd contact opnemen info@bloemendal-fotografie.nl.

Ik ben gespecialiseerd in de volgende soorten fotografie: auto-rally’s, evenementen, bruiloften, bedrijfsfotografie op locatie, productfotografie en portretten. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Autorally’s fotografie:

Voor het fotograferen van autorally’s en autosport heb ik een grote passie; het vastleggen van snelheid, passie en de menselijke maat is een professioneel uitdaging. Rally-organisaties en oldtimerclubs weten me al jaren te vinden voor het vastleggen van deze mooie autosport-momenten.

Mogelijkheden en tarieven:

Evenement fotografie:

Beurzen, tentoonstellingen en concerten professioneel vast laten leggen? Als evenementenfotograaf heb ik ruime ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

 

Mogelijkheden en tarieven:

Bruiloften:

Als er één gebeurtenis vol passie is, is het wel een bruiloft. Het fotograferen van bruiloften, bruidsreportages en portretten doe ik daarom graag. De ceremonie, de kerk, het stadhuis en het feest zijn onvergetelijke momenten. Als bruidsfotograaf leg ik ieder moment vast als mooie herinnering.

Mogelijkheden en tarieven:

Bedrijfsfotografie op locatie:

Machines, materialen, gebouwen en mensen vormen een spannend toneel voor mij als fotograaf. Ik neem daarom graag opdrachten aan voor het professioneel vastleggen van bedrijven en hun activiteiten.

Mogelijkheden en tarieven:

Product-fotografie:

Uw producten professioneel gefotografeerd voor brochures, flyers, websites en beurswanden? Wij verzorgen het! We hebben een eigen studio waarin we producten goed in beeld kunnen krijgen. We fotograferen ook op locatie.

Mogelijkheden en tarieven:

Portretten:

Wie houdt er niet van portretten van mensen, dieren en groepen! Als portretfotograaf werk ik graag met mensen én huisdieren, al dan niet in de studio. Ook doe ik groepsportretten, bijvoorbeeld voor bedrijven.

Mogelijkheden en tarieven:


close
Facebook IconVolg ons op Flickr