Star Rally 2015

De Star Rally is elk jaar in november toch weer erg leuk om te doen. Maar het is ook altijd weer een uitdaging, want het is een Star Rally, kortom, verschillende routes voor de deelnemers en de vraag is altijd, waar gaan ze langs?

Dit jaar was er een wijziging op vorige jaren, in de ochtend volgde iedereen hetzelfde traject. Feest dus voor de fotograaf, want helaas voor de organisatie waren er maar 40 equipes ingeschreven, waardoor het makkelijk was voor mij om iedereen een paar keer op de foto te zetten.

Het weer zat niet echt mee, het was vooral nat in de ochtend.

In de middag de tactiek toegepast, met kijken waar iedereen naar toe ging. Vervolgens het gros van de mensen gevolgd om foto’s te maken.

Mijn dag eindigde toen ik een equipe tegenkwam die betrokken waren geraakt bij een ongeval. Gelukkig bleef het alleen bij blikschade en gekrenkte trots. En een vervelende middag voor een aantal andere mensen. Dit was niet het gevolg van hard rijden, maar gewoon een stom verkeersongeval zoals ze zoveel gebeuren.

Gelukkig is het voor veel mensen toch een goede dag geworden en konden we afstand nemen van zaken die er gebeuren in Parijs en Brussel en was het ook een rit met in ons achterhoofd het overlijden van Piet Mozes en Kees Stoel.

Een reden temeer om te genieten van de rallydagen die voor ons liggen. Om plezier te hebben met elkaar en te genieten van onze voitures.

Foto’s kunnen hier gevonden worden. online foto’s

Foto’s bestellen kan ook, en dat kan via deze link. Star Rally 2015 foto’s bestellen

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr