Bloemendal Fotografie bij The Winter Trial 2014

Een jaar of tien geleden zat ik op een zondagochtend naar de tv te kijken. Daarop was een evenement te zien waarbij oldtimers door de sneeuw reden bij een historische rally.

Met commentaar van Bert van den Dool was het een heroïsch gezicht. Ik zei toen al, als ik dit een keer mag doen dat zou heel erg gaaf zijn.

Helaas waren de kosten voor mij te hoog, had ik geen auto die geschikt was en ontbrak het mij ook aan de tijd.

In de loop der jaren werd ik echter betrokken bij de historische rallysport door mijn fotografie. Dit ontwikkelde zich langzaam tot iets wat ik ondertussen meer dan een hobby kan noemen.

Ik was dan ook trots toen ik afgelopen zomer benaderd werd om als fotograaf aanwezig te zijn bij The Winter Trial. Dat is een unieke kans die ik met beide handen aan moest pakken. Maar besloot ik, als ik het zou doen, dan moet ik het ook goed doen.

Daarom zocht ik hulp en dat heb ik gevonden in de vorm van Jan-Bart Broertjes en Christel Provaas.

Beide zijn zeer ervaren als het gaat om het samenstellen van reclame materiaal, het maken van boekwerken en vooral ook het schrijven en daarbij omgaan het beeldmateriaal.

Christel Provaas zal verantwoordelijk zijn voor het opmaken van het boek, als vormgeefster is zij daarvoor zeer geschikt.

Daarnaast gaat mee met The Winter Trial Jan-Bart Broertjes. Hij zal onder andere een deel van de fotografie op zich nemen en ook vooral optreden als begeleider.

En natuurlijk ga ik zelf mee als fotograaf, Niko Bloemendal

Geef een reactie

close
Facebook IconVolg ons op Flickr